tiistai 22. marraskuuta 2016

Vko 46

Vko 46

Hei taas!

Päästiin oikein kunnolla ompelemaan tällä viikolla! 
Meinaan siis että ei paljon muuta tehtykään.

Jouduin taas hieman kiirehtimään, tai siltä se ainakin tuntui. Olihan vasta toinen kouluviikkoni meneillään.
Aloitin tyynyliina tehtävällä. Ensiksi piirrettiin paperille suunnitelma, eli minkä kokoisen tyynyliinan teemme, saumavarat, miten päin se ommellaan jne. Kun suunnitelma oli hyväksytty, pääsinkin etsimään lakanakangasta. Mustaa löytyi sopiva pala, joten koirille oli tulossa vaihtopäällinen "sängylle". (IKEAn 65x65 tyyny on halpa ja toimiva sänky meidän mäyräkoiralle)

 
Valmis! hehe
Vauhti oli kova, joten unohdin ottaa työvaiheista kuvat... Toivon mukaan ehdin ommella meidän tyynyille päälliset, joten ehkä muistan silloin ottaa kuvia... 😂


Se kelpasi oikein hyvin meidän mäyräkoiralle, mutta valitettavasti Irlanninsetteri pentumme teurasti sisätyynyn poissaollessamme... *huokaus*


Seuraavaksi pääsin ompelemaan kannelle "hupun" lakanakankaasta, rahiprojektiimme.


Tässä ompelenkin jo ööö, puskusauman? Oi ei, olen jo unohtanut! No se tulee ilmi myöhemmin projektin edetessä 😅


Irrotin vaahtomuovit, tuo nyppylä ei oikein toimi, jää sellainen löysä pussi kansiosaan. Vasemmassa kuvassa näette kuinka ryppyistä kangas on kun alla ei ole sopivan muotoista vaahtomuovia.
Pienemmissä kuvissa näette kuinka kaunis ja tasainen siitä tuli! Olen oikein tyytyväinen, kiitokset opettajalle ehdotuksesta!


Lähdimme yhtenä päivänä hieman aiemmin koulusta, jotta pääsimme "työaikana" hakemaan verhoilukangasta Iskun Tehtaanmyymälästä. 6€/m!!! löysin 1,23m pätkän sinistä, jonka sain metrin hinnalla. Tuo samantyyppinen oranssi kangas löytyi laarista, ihan pieni palanen vain, sain sen kaupan päälle! Kuten opettajamme - niin minäkin suosittelen käymään Iskun Tehtaanmyymälässä, vaude!




Tässä on suraava projekti... Saa nähdä saanko sitä koskaan valmiiksi! Katsos kun minähän en voinut tehdä kuten muut, eli en käyttänyt valmiina olevia malleja patakintaista... *huokaus*
Löysin kotoa tuota raidallista kangasta, mutteihän se riittänyt koko projektille. Kävimme yhtenä aamuna Eurokankaassa ostoksilla, ja löysin laarista tuota ihanaa kangasta! Se on mielestäni sekä jouluinen että romanttinen. Johtunee värimaailmasta ja ristineulotusta kukista. Kuten näette kuvissa, niin ensin ommeltiin lakanakankaasta sisäosa. 


Huhheijaa, alan päästä vauhtiin bloggaamisen kanssa! Tarkoitus oli mennä ajoissa nukkumaan... Hyvää yötä!


yt.

Fanny

#iloinenpuuseppätyttö


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti